Over Maaswebsites

Maaswebsites is opgericht door Marc Maas. De passie voor internet deed Marc besluiten zich geheel toe te leggen op het bouwen van internetsites. "Ik heb een passie voor computers en internet. De komst van het World Wide Web heb ik vol aandacht gevolgd. Mijn eerste website bouwde ik in Flash, dat was destijds erg vooruitstrevend. Nu maak ik websites en webwinkels, geheel volgens de laatste standaarden en 100% zoekmachine geoptimaliseerd."

Over Maaswebsites

Hoe het ooit begon in 2009

Het begon allemaal met het maken van een webwinkel voor de verkoop van gsm accessoires. De markt daarvoor verzadigde en met de kennis die was opgedaan met het bouwen van deze webshop is Marc zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van internetmarketing. Door de ervaring met deze webshop wist Marc dat het bouwen van een website niet voldoende is. Om de website bij een groot publiek bekendheid te geven is meer nodig. Daarom was bijscholing op het gebied van internetmarketing nodig en is dat tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste zaken waar Marc zich mee bezig houdt. Een mooie website is één, het in de markt zetten is twee.

Naast de opleidingen voor professioneel webdesigner, HTML, CSS en PHP is de kennis van internetmarketing op een hoog peil gebracht. Google SEA en SEO is dan ook niet vreemd. Daarnaast wordt Social Media ingezet om de vindbaarheid van websites kracht bij te zetten. 


Wat de toekomst ons gaat brengen

De ontwikkeling van het internet staat niet stil. Sterker nog; het gaat in een sneltreinvaart! Om deze ontwikkelingen bij te houden volgen we ze op de voet. Door middel van cursussen, congressen, workshops en vakliteratuur houden we onze kennis op peil. Alles om er voor te zorgen dat we onze klanten kunnen blijven informeren en voorzien van de mooiste websites en de beste begeleiding. 

Heb je interesse in de ontwikkelingen of wil je zelf aan de slag om beter gevonden te worden? Volg dan Marc's blog en doe er je voordeel mee.