Pakkende teksten. Zeg meer met minder.

Schrijven voor internet is een vak apart. De bezoeker van een website leest niet, maar scant de pagina. Hierdoor verschilt het schrijven voor internet van het schrijven voor bijvoorbeeld een folder.

Belangrijk bij het schrijven voor het internet is de opbouw van de pagina. De pagina moet duidelijk en overzichtelijk zijn. De bezoeker moet meteen zien wat er op de pagina te vinden is. Maar dat is niet alles. Een webpagina moet zo geschreven zijn dat deze door de zoekmachines kan worden gevonden. Hiervoor zijn allerlei tips en trucs, maar is ook technische kennis nodig. Want de paginatitel, zoekwoorden, koppen en alinea’s moeten op een bepaalde manier worden opgebouwd. En de inhoud van de pagina moet relevant zijn. Geen onnodige tekst om te scoren, maar een gebalanceerd en relevant verhaal met voldoende lengte.

Wij werken voor het schrijven van webteksten samen met tekstschrijvers die dit vak beheersen. Klik hier voor meer informatie.

Pakkende teksten. Zeg meer met minder.

Andere talen?

Ook voor vertalen van een website voor een meertalige website kunnen wij je van dienst zijn. De vertalers die voor ons werken leveren goed leesbare pagina's speciaal geschreven voor internet. Op die manier sla je geen flater met je vertaling en is jouw pagina vindbaar voor de internationale klant en zoekmachine.