Gebruik de resultaten van je website

Het spreekt voor zich dat analyse belangrijk is. Een website (laten) bouwen is één, maar bezoekers op je site is natuurlijk het belangrijkste. Google Analytics™ is een tool die je daarbij helpt. Met deze tool analyseer je jouw website op alle fronten. Al je advertenties, betaalde links, zoekmachines en zoekwoorden bijhouden en vergelijken. Daarnaast kun je het aantal bezoekers volgen en wat ze hebben bezocht. Ook kun je op deze manier vinden hoe jouw site wordt gevonden en waar de bezoekers vandaan komen.

Allemaal informatie die met een goeie analyse kan worden omgezet in de juiste daden voor Vindbaarheid (SEO) en Adverteren (SEA). Wat kun je verbeteren aan de zoekwoorden? Komen mensen vooral via mobiel of de desktop op je website en welke verbetering kun je daarop doorvoeren? Heeft je betaalde advertentie campagne wel het gewenste effect? Google Analytics™ is nauw verbonden met Google Adwords™, hierdoor is het voor ons eenvoudig om reclamecampagnes te beheren en zo nodig aan te passen. Kortom, een tool die je helpt je website te verbeteren en je klant te leren kennen.

 google analytics

Wij kunnen deze tool op verzoek integreren in je website. De rapporten ontvang je in dat geval via e-mail. Tevens kunnen we je dan een advies geven over verbetering en aanpassing van je website. Met deze tool kunnen we eveneens je AdWords Campagne™ kracht bijzetten. Je duur verdiende geld op de juiste manier investeren.