Social Media, onzin of niet?

Twitter, Facebook, LinkedIn, Blogger, Google Places en zo zijn er nog wel een paar. Waarom zou je er aan meedoen? Allemaal onzin. Of toch niet?

Nee dus!! Op de vorige pagina staat uitgelegd dat Google en andere zoekmachines onmisbaar zijn voor het scoren van je website. De belangrijkste zoekmachines kijken echter ook naar linken. Daarmee wordt niet bedoeld dat je linken op jouw pagina moet gaan plaatsen. Al is dat ook belangrijk. Zodra websites die hoog worden gewaardeerd door zoekmachines een link van jou gaan plaatsen ga jij vanzelf scoren in de zoekmachines. Dat noemen ze linkbuilding

Dus als je een webshop hebt in computerhardware en Intel plaatst een link naar jouw webshop zit je gebeiteld. Jammer dat Intel dat niet zal gaan doen. :-)

Social Media, onzin of niet?

Hoe dan wel?

Websites als Twitter, Facebook en de anderen hebben een hoge waardering gekregen van Google. Open een account en ga het gebruiken. Zodra mensen gaan klikken vanaf deze Social networks zal jouw site een hoger aanzien gaan verdienen en daarmee een hogere plaats veroveren in de zoekmachines.


Druk, druk, druk

Dat is wat we telkens horen als wij dit onderwerp aansnijden. "We hebben geen tijd voor het opzetten van een Twitter account, laat staan voor al die andere social networks". Daar hebben wij iets op gevonden. Wij hebben voor jouw een pakket dat is toegespitst op de social networks. Wij maken de nodige pagina's aan bij de voor jou interessante social media in jouw eigen huisstijl en leggen direct aan je uit hoe je er het beste mee kunt om gaan.

Je maakt in overleg met ons een keuze uit de social networks en wij richten ze voor je in. Daarna kan je ze zelf gaan onderhouden of het aan ons uitbesteden.

Vraag ons naar de mogelijkheden.