Bestelpagina Webhosting

Als je na het lezen van de gegevens op onze website voldoende duidelijk hebt wat je precies wilt met betrekking tot webhosting, kun je onderstaand alle benodigde gegevens invullen. We gaan dan zo snel mogelijk uw bestelling verwerken.
De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden van webhosting neem dan eerst contact met ons op. Dat kan via ons contact formulier, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of direct mailen. De gegevens daarvoor vindt je onderaan deze pagina. Je mag ook altijd langskomen aan de Dijkstraat 54 in Valkenswaard. De koffie (of thee) wordt dan vers gezet.

Product Keuze

Onderstaand een keuzelijst met mogelijke producten. Allereerst de verschillende webhosting pakket mogelijkheden.
Van deze keuzes kun je er 1 selecteren.

Daaronder de mogelijke uitbreidingen. Deze uitbreidingen zijn allemaal te combineren.
Vaak is een spamfilter aan te raden op elke omgeving.
Tegenwoordig is een SSL verbinding eigenlijk een must. Zeker als je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines wilt eindigen.
Domeinregistratie is natuurlijk een must voor een nieuw domein wat je bij ons wilt onderbrengen. Ook bestaande domeinen kunnen door ons geregistreerd worden. Dus verhuisd naar een nieuwe omgeving voor een betere beschikbaarheid van alle mogelijkheden rondom domeinregistratie en hosting.
Als je een snelle site wilt die onder bijna alle omstandigheden razendsnel is, dan kun je natuurlijk gaan voor een Virtuele server. Razendsnelle oplossingen voor zelfs de meest uitgebreide webwinkel of website. Als je deze keuze selecteert dan nemen wel altijd even contact met je op.
Als er voor uitbreidingen wordt gekozen wordt meestal een combinatie van de eerste 3 genomen.