Controleer hier of uw domein nog vrij is.

Al dagen, weken, maanden loop je met het idee rond om een bedrijf te starten en daarbij natuurlijk een website te laten maken. Eindelijk heb je dan ook een naam bedacht. Een beetje zoeken via de welbekende zoekmachine leert je vaak al snel of de naam die je bedacht had niet al ergens anders wordt gebruikt. Wat blijkt.... je kunt hem niet vinden. Veel kans dat dan ook de domeinnaam nog vrij is. Snel controleren dus, maar hoe? 

Nou simpel. Vul onderstaand de door jou gewenste domeinnaam in (zonder www.) en kies een extensie (.nl, .com enz).
Staat de gewenste extensie er niet bij? Neem dan contact met ons op. We kunnen vrijwel elke extensie registreren.

Is je domeinnaam nog vrij? Feest, party, slingers, confetti, champagne en lekkere hapjes. Neem snel contact met ons op een wij kunnen hem voor jou registreren. De eerste stap naar een eigen website is genomen.

Overzicht prijzen

Domeinnaamregistratie per 1-10-2018

Domeinnamen Per jaar
.nl € 10,00
.com € 20,00
.net € 20,00
.org € 20,00
.be € 17,50
.de € 20,00
.eu € 17,50
overige Op aanvraag

 

Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden van de domeinnamen of de extensies neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contact formulier, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of direct mailen. De gegevens daarvoor vindt je onderaan deze pagina. Je mag ook altijd langskomen aan de Dijkstraat 54 in Valkenswaard. De koffie (of thee) wordt dan vers gezet.