Bloemerie Den Hof


Bloemerie Den Hof is een gezellige bloemenwinkel die sinds 1999 gevestigd is in winkelcentrum Den Hof te Waalre. In hun mooie, ruime winkel treft u ieder seizoen, 6 dagen per week een fleurige verzameling van verse bloemen aan in allerlei soorten en kleuren. Naast een breed assortiment van losse snijbloemen, boeketten en groene en bloeiende planten, vindt u bij hun in de winkel ook een groot assortiment aan glas en aardewerk, woondecoratie en cadeauartikelen.

Ook voor speciale gelegenheden zoals uitvaart of bruiloft bent u bij hen aan het juiste adres. Hiervoor nemen zij graag de tijd om u vakkundig te kunnen adviseren en te helpen bij uw keuze.

Om het u makkelijk te maken kunt u tevens 24 uur per dag en 7 dagen per week uw bloemen bestellen via hun webshop. Besteld u vóór 14:00 uur dan worden de bloemen nog dezelfde dag geleverd. Ze zijn aangesloten bij Topbloemen, zodat zij voor u in heel Nederland en zelfs daarbuiten uw bloemen kunnen bezorgen.

Bloemerie Den Hof is ook te vinden op Facebook. Like hen om altijd als eerste op de hoogte te zijn van hun aanbiedingen, acties en andere nieuwtjes.

Bekijkt u rustig de website om een indruk te krijgen van hun winkel en wat zij allemaal kunnen. Maar nog liever nodigen zij u uit om een kijkje te komen nemen in hun winkel in winkelcentrum Den Hof.


Website