CDNext


Wie zijn zij?

De directie van CDNext wordt gevormd door Ruud Schoof en oprichter Cor Driessen. Na lange tijd betrokken te zijn geweest bij de display-activiteiten bij Philips (o.a. Vidiwall) besloot Cor in 2002 zijn eigen bedrijf op te richten gespecialiseerd in het leveren van professionele beeldschermen. Vele installaties zijn er sindsdien door CDNext geleverd in grote delen van Europa. Vanaf het einde van 2017 heeft Ruud zijn intrede gedaan in de directie van CDNext. Ruud heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij Sara Lee, in diverse functies en is sinds 2004  zelfstandig ondernemer.  CDNext maakt gebruik van gespecialiseerde toeleveringsbedrijven als het gaat om installatiewerkzaamheden, content creatie en exploitatiemogelijkheden. Hiermee bent u verzekerd van een up to date dienstverlening.

Wat doen zij?

U kunt bij hen terecht voor een breed scala aan professionele beeldschermen, zowel voor binnen als voor buiten gebruik. Voor buiten bieden zij LED Media Façades en LED schermen in verschillende maten en resoluties. Pixel pitches variëren van 6 mm tot 50 mm.

Voor “binnen schermen” kunt u bij hen kiezen tussen LCD en LED toepassingen. Zo leveren ze LCD schermen die in een zogenaamde totem zijn ingebouwd, met bijvoorbeeld als optie dat ze als touchscreen te bedienen zijn. Ook kunnen ze LCD videowalls leveren die met een nauwelijks zichtbaar randje tussen de schermen opgebouwd worden. Bij LED schermen is de sky de limit, hoe groot het moet zijn bepaalt u. Zonder randen en oneffenheden kunnen ze schermen bouwen met verschillende pixel pitches (de afstand tussen de LED's), variërend van 1 tot en met 5 mm Zo kunnen ze elke grootte en elk formaat leveren, eventueel op maat gemaakt.

Al hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn CE en EMC gecertificeerd.

Waarom CDNext?

Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel, al hun producten worden geleverd met een garantie van 24 maanden! En bij hun bent u aan het goede adres als het gaat om de invulling van uw wensen op het gebied van communiceren door middel van professionele beeldschermen. Door hun jarenlange ervaring hebben zij heel goede contacten met de meest belangrijke fabrikanten van LED schermen en LCD displays. Maar ze zijn niet gebonden aan 1 merk, ze kunnen de voor u beste optie aanbieden.

Zij ontzorgen u! Zij kunnen bijvoorbeeld voor u de benodigde vergunningen aanvragen. Ook kunnen ze bemiddelen om de aan te schaffen schermen te leasen. Hiervoor werken ze samen met een aantal lease maatschappijen. Voor sommige relaties is het belangrijk dat het scherm onderdeel maakt van een exploitatieconcept. Ook hiervoor kunt u bij hun terecht. U ziet zij doen meer dan alleen het leveren installeren van schermen, zij leveren een totaalconcept!

Uw investering is bij hun zeker, u kunt gedurende een lange tijd gebruik maken van de schermen.


Website