Car Care 24


Bij CarCare24 is voor de bestaande webshop en bedrijfsvoering een kassasysteem ingericht op basis van een Magento 2 webshop.

De website is elders gebouwd (dus geen voorbeeld) en van de kassa kunnen we je logischerwijs geen kijkje achter de schermen geven.

Een korte historie en inzichten over het bedrijf.
In oktober 2008 hebben ze de eerste stappen gezet om lakbeschermingsfolies en carwrap vinyl toe te passen (iets wat we nog steeds doen). Na vele pogingen en oefeningen zijn we in het voorjaar van 2010 begonnen deze professioneel te monteren. Op dat moment zagen ze dat deze folies een goede polish en wax nodig hadden.

Ze testen graag eerst producten en toepassingen. Op dat moment hadden ze de beste resultaten met de SmartPolish van SmartWax. Ze leerden en begonnen meer SmartWax-producten te gebruiken en kort daarna Chemical Guys-producten.

De methode om producten te testen is nooit veranderd. Door dit te doen met detailers, auto reconditionerings - specialisten en restylers kunnen ze zich vinden in alledaagse detailing situaties die we allemaal kennen. Ze behandelen anderen zoals ze willen worden behandeld. Met dit in gedachten doen ze wat nodig is om detailers, autospecialisten, restylers en carlovers te ondersteunen. Van het vinden van de juiste polijstmachine & pad combo voor een gevoelige lak tot om de sterkste oplossing voor het reinigen van velgen te testen, ze doen het allemaal, persoonlijk, ter plaatse, in hun detailing studio, per telefoon, e-mail en whatsapp.

Vandaag zijn ze een team van 9 professionals gespecialiseerd in detailing, training en distributie die zijn toegewijd aan het helpen, vinden en bouwen van processen die voor je werken op basis van het gewenste type gebruik, product, inrichting, resultaat en budget.


Website