CarCenterValkenswaard


CarCenter Valkenswaard is een Autobedrijf dat het hogere segment occasions verkoopt. Daarnaast verrichten ze onderhoud en is het de thuisbasis van Athlon Car Lease in Valkenswaard.

Car Center Valkenswaard is een volwaardig BOVAG erkend autobedrijf dat dankzij lage kosten, slimme inkoop en een uitgebreid netwerk een scherpe prijs koppelt aan een goede service en snel reageert op nieuwe ontwikkelingen. Klanten kunnen bij ons 6 dagen in de week terecht voor gebruikte en nieuwe auto's, onderhoud, airco service, reparatie, verzekeringen, financiering en het afwikkelen van schades aan u auto.


Vraag CarCenterValkenswaard

Vraag

Een website die vindbaar is tussen de autowebsites binnen Valkenswaard en die aansluit bij het segment wat wordt aangeboden bij CarCenter Valkenswaard. Daarnaast moet de website de klant van de nodige informatie voorzien en zal het klantenportal worden geïntegreerd in de website. De aanbodpagina moet veel aandacht krijgen om klanten een vertrouwd gevoel te geven.

Onderzoek CarCenterValkenswaard

Onderzoek

Met de eigenaren van CarCenter Valkenswaard wordt bepaald wat de sfeer moet zijn van de nieuwe website. Daarnaast wordt bekeken hoe occasions eenvoudig kunnen worden toegevoegd en hoe een onderscheid gemaakt kan worden met andere auto aanbieders.

Creatie CarCenterValkenswaard

Creatie & Realisatie

De creatie van deze website is in meerdere etappes gedaan. Allereerst hebben we een hoofdpagina ontwikkeld die aanspreekt en die voldoet aan het segment. Daarna is er vooral veel aandacht besteed aan de overzichtspagina van de occasions en de detailpagina daarvan. Op deze pagina's moet vooral de klant getriggert worden om een auto te kopen. Met een Adwords campagne wordt de vindbaarheid van de website en de occasions extra ondersteund.


Website