Frank Coenders Rozen


Heden

Frank Coenders Kwekerijen B.V. groeit dankzij continue investeringen in kwaliteit, omvang en assortiment. Op dit moment produceren zij op een oppervlakte van ca. 35 hectare onder andere rozenonderstammen, een- en tweejarige rozen, stamrozen en akkerbouwgewassen voor de vruchtwisseling. De potrozen worden gekweekt op moderne eb- en vloedvloeren en in kassen. Zij zijn een op en top familiebedrijf in Grubbenvorst dat de productie van een breed assortiment tuinrozen nog geheel in eigen hand houdt; van onderstam tot de meest prachtige en geurende struik-, klim- en stamroos.

Verleden

Het bedrijf is opgericht in 1990 nadat ondernemer Frank Coenders zijn opleiding aan de HAS te Den Bosch had afgerond. De eerste tien jaar in samenwerking met zijn vader. Aanvankelijk volledig gericht op de vollegrond rozen en de akkerbouw. Vanaf 1993 kwamen er potrozen bij. In het traject daarna is uitgebreid in kassen, containervelden en bedrijfsgebouwen.
Frank Coenders Kwekerijen B.V. is dankzij kennis, passie en goed personeel gegroeid tot zijn huidige omvang.

Service

Ze komen graag tegemoet aan de wensen van hun klanten voor wat betreft kwaliteit, etikettering en manier van afleveren. Zo is het mogelijk om de rozen te voorzien van een “privat”-label. Dat zij graag hun afspraken nakomen, blijkt uit de langdurige relaties met hun klanten en toeleveranciers. Ze leveren voornamelijk aan de groothandel, de Cash and Carry, tuincentra en bouwmarkten in binnen- en buitenland. Certificering is onderdeel van het bedrijf en dient als waarborg voor hun klanten, maar is ook voor hen belangrijk als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Missie/Visie

Hun missie is de klanten te voorzien van een topkwaliteit product. Ze bereiken dit door een zo duurzaam mogelijke teelt van vollegronds rozen en stamrozen. Vruchtwisseling en de teelt van tagetes speelt hierin een cruciale rol. Daarnaast ontwikkelen zij hun sortiment voortdurend met de beste soorten van vele veredelaars wereldwijd. Toegewijd en vakkundig personeel werkt binnen het bedrijf met een hoge standaard van mechanisering, waarbij ergonomische aspecten een grote rol spelen. De uitdaging voor de toekomst is om samen met klanten de markt te blijven voorzien van de mooiste bloem ter wereld, de roos.


Website