Kinderboetiek Simone


Kinderboetiek-Simone is een online shop en het juiste adres voor hippe en stoere kinderkleding van de beste merken, zoals AnotherWorld en Brian and Nephew tevens outlet van diverse merken uit het midden-en hoogsegment.


Vraag Kinderboetiek Simone

Vraag

Na een eerste webshop in Magento is het tijd voor een nieuwe shop die ook op mobiele schermen goed gaat functioneren. Daarnaast is vindbaarheid en gebruiksgemak belangrijk. De backend van de shop moet geschikt worden gemaakt voor kassa beheer in de fysieke winkel.

Onderzoek Kinderboetiek Simone

Onderzoek

Dat de oude website opnieuw in Magento gemaakt moet gaan worden is duidelijk. Het gebruiksgemak van Magento en de mogelijkheden voor het koppelen van een kassa zijn legio. Met de nodige extensies kan de gebruiksvriendelijkheid worden verhoogd voor zowel de klanten als de webshop beheerder.

Creatie Kinderboetiek Simone

Creatie & Realisatie

Met het bestaande logo wordt een prettige kleur gekozen voor de winkel. De meeste kinderkleding webshops knallen van het scherm van de kleuren. Om juist de kleding het meest tot zijn recht te laten komen is daarvoor niet gekozen.
Alles wordt responsive gebouwd zodat alle schermen een prettige winkel omgeving krijgen. Kassasoftware wordt geïnstalleerd op een laptop zodat via een eenvoudige wijze kassa kan worden gevoerd in de winkel. Met minimale kosten kan zowel de voorraad beheert worden in de winkel als op de webshop.


Website