Samen Reizen


Op zoek naar leuke begeleide vakantiereizen?

Samen Reizen is een organisatie die begeleide vakantiereizen organiseert voor reizigers met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Wij halen al onze reizigers uit de regio Eindhoven en de Kempen bij hun woonadres op en brengen ze ook na de reis weer thuis. Dat geldt ook voor bus- en vliegreizen. 
Er wordt vooraf een kennismakingsbijeenkomst en achteraf een reünie gepland.

Dit jaar organiseren we voor het eerst, in samenwerking met van Gerwen Munckhof tours, een wintervakantie waar we gaan wandelen, langlaufen, skiën of snowboarden. De vertrekdatum is 13 januari en de duur is 7 dagen. De reisgroep is iets groter dan bij onze andere reizen.

De zomer reizen voor volwassenen vinden plaats van maart tot en met november en we bieden zowel 8 daagse vakanties als midweken aan.

 
De bestemmingen zijn zowel in binnen- als buitenland en we organiseren zowel bungalowreizen met zelf verzorging als hotelreizen met volpension. We reizen in groepjes van 6-8 reizigers met 2 vrijwilligers in kleine busjes, we hebben bus-excursiereizen en vliegvakanties.

De reizen worden begeleid door vrijwilligers, waarvoor Samen Reizen bijscholing regelt over onderwerpen als autisme, diabetes en epilepsie. De thuissituatie van de reizigers geeft verder de benodigde informatie door.

Veel succes met het uitzoeken van een reis!

Erik Mandigers
Lilian van Overbruggen


Website