Sportvis Outlet


Sportvis Outlet; een jong en dynamisch bedrijf

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Westerhoven. Het is op 19 januari 2014 opgericht en werkt nauw samen met hengelsport speciaalzaak "Van Stekelenburg Valkenswaard", welke al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio.

Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!

Met deze visie in ons achterhoofd, is Sportvis Outlet gebouwd op de volgende vier principes:

1. A-Merken

Ze doen alleen zaken met A-merken die hoge kwaliteit producten leveren.

2. Nergens goedkoper

Zij verkopen A-merken voor de laagst mogelijke prijs en ze houden hun belofte: ben je een lagere vaste prijs tegengekomen bij een KvK-ingeschreven bedrijf die je hun via internet kan laten zien en dat artikel ook daadwerkelijk op voorraad heeft? Je krijgt het bij hun voor dezelfde lage prijs!

3. Persoonlijke service

Zij geloven dat het hebben van een webshop niet eindigt met het versturen van pakketjes naar hun klanten. Naast dat ze jouw bestelling eigenlijk altijd binnen twee dagen versturen, zijn ze altijd aanspreekbaar voor vragen of advies. Als er toch iets verkeerd loopt met je bestelling, dan gaan ze samen op zoek naar een persoonlijke en acceptabele oplossing!

Om te bewijzen dat ze Service hoog in het vaandel hebben, kun je een kijkje nemen bij de onafhankelijke klantenreviews op Kiyoh, of je kunt het natuurlijk gewoon zelf ervaren!

4. Constante verbetering

Ze zijn constant bezig met zichzelf te verbeteren en daarnaast updaten van hun webshop dagelijks met nieuwe producten. Graag willen ze jou als klant begrijpen en waarderen ze je mening enorm, ook als deze negatief is: daar leren ze namelijk het meeste van! Deze principes vormen de stabiele basis van hun bedrijf. De dag dat dit bedrijf is opgericht, volgend jaar en over 20 jaar: dit zijn hun nooit veranderende principes, waarmee zij zaken doen.


Website