Taart van Bregje


Sinds 2012 rollen er dagelijks overheerlijke zoetigheden uit de taartstudio van Taart van Bregje, op weg naar jóuw feestje!
Élke gelegenheid wordt leuker met een taart, cupcake of één van hun overheerlijke sweets!

Zelf schrijft Bregje:

MAAK HET “GEWONE” BIJZONDER! ♡
In Nederland weten we een feestje te vieren! We nemen uitgebreid de tijd om zwangerschappen, geboortes, verjaardagen, jubilea, bruiloften, trouwdagen en vriendschappen te vieren. En dat zijn ze waard ook natuurlijk!

Om te mogen werken in deze branche, is voor mij dan ook een echt feestje! Dagelijks de vrolijke gezichten, blije klanten en inspirerende ideeën… Mijn passie overdragen tijdens de workshops, waar ik bij de cursisten het enthousiasme terug zie van mijn eigen kennismaking met het taartdecoreren.

Persoonlijk contact, creativiteit en eigenheid… dat maakt het “Taart van Bregje”! Elk ontwerp, opdracht en workshop verzorg ik met evenveel overgave en passie! Ik neem geen genoegen met 100% tevredenheid, maar doe graag nét dat beetje extra!

Trots op mijn 2 lieve, avontuurlijke kids en samen met dé liefde van mijn leven, mijn partner in crime! Samen maken we het “gewone” bijzonder… Mijn familie, mijn vrienden en de klanten om me heen. Samen met jullie, hebben we “Taart van Bregje” tot iets moois kunnen maken…
Lieve lezers, we hopen ook júllie te mogen ontvangen in onze taartstudio!


Vraag Taart van Bregje

Vraag

Na bijna 7 jaar wilde Bregje haar bedrijf "Taart van Bregje" en flinke opfrisbeurt geven. Een compleet nieuwe huisstijl werd ontwikkeld en daarbij wilde ze ook graag haar bestaande website in een nieuw jasje steken. De website was destijds zelf gemaakt via Vistaprint waar ze de mogelijkheden jammer genoeg erg beperkt vond. Veel kansen bleven zodoende onbenut.

De website moest niet te druk van opzet worden, passend bij de nieuwe huisstijl. Daarbij de wens om vooral tekstueel de website zelf te kunnen aanpassen.
De pagina's moesten onderling vaak gelinked worden, met diverse call-to-actions. Daarbij ook een gestileerde link naar zowel haar Facebook pagina als naar de Instagram pagina van Taart van Bregje.

En oh ja, een eenvoudigere en minder tijdrovende manier om alle workshops te tonen en de agenda up-to-date te houden zou ook wel fijn zijn. 

Een extra aanvulling werd het aanmeldformulier voor workshops. 

Onderzoek Taart van Bregje

Onderzoek

Het onderzoek bleef redelijk beperkt. Na het bekijken van enkele websites die Bregje aanspraken en het zoeken van de gewenste lettertypes kon er gestart worden.

Uitdaging daarbij was de wens van meerdere groepen van foto's weergegeven in een slider binnen de pagina te bedienen, met een pop-up slider voor vergrotingen per groep.

Creatie Taart van Bregje

Creatie & Realisatie

Aansluitend bij de huisstijl is er een website ontwikkeld die de nodige informatie geeft over de werkzaamheden van Bregje. Een overzicht van het uitgebreide assortiment met bijbehorende voorbeelden in meerdere galerijen.

Voor de workshop pagina is gekozen voor blokken met basisinformatie. Een voorbeeld afbeelding in de mouse-over en een link naar een detailpagina met uitgebreide informatie. Daarop ook de link naar de mogelijkheid tot inschrijven voor de betreffende workshop. Het verzonden email resultaat wordt direct voorzien van de gekozen workshop titel en datum.
Als een workshop inmiddels is volgeboekt verschijnt in de mouse-over het woord vol. Bij de normale workshops blijft in dit geval de koppeling naar de detailpagina's aanwezig, maar op die detailpagina is dan de aanmeld knop afwezig. Bij een besloten workshop is de link naar de detailpagina reeds afwezig.


Website