Van den Dijssel


Van den Dijssel is dé specialist in na-isolatie. Voor spouwmuur-, dak- of bodemisolatie kunt u terecht bij Van den Dijssel. Van den Dijssel opereert veelal in een straal van 100 km rondom Valkenswaard. Met een tweede website wordt het Belgisch Antwerpse district bediend.


Vraag Van den Dijssel

Vraag

Van den Dijssel was vooral op zoek naar betere vindbaarheid. Omdat te kunnen bereiken dient de code van de website ook in orde te zijn. De vraag was dus een beter vindbare website die mobiel vriendelijk is en voldoet aan de laatste technieken.

Onderzoek Van den Dijssel

Onderzoek

Vooral de vindbaarheid is belangrijk voor Van den Dijssel. Het grootste aantal leads komt namelijk via internet. Omdat er voorheen redelijk wat werd uitgegeven aan Google Adwords dient de website beter te gaan scoren in de natuurlijke zoekresultaten. We hebben daarom een zoekwoorden onderzoek gedaan om te bepalen welke pagina's er nodig zijn. Daarnaast is er vooral gezocht om een juiste sfeer neer te zetten. Mensen informeren over de mogelijkheden staat daarbij voorop.

Creatie Van den Dijssel

Creatie & Realisatie

In overleg met onze eigen grafisch ontwerper is er een website ontwikkeld die vooral prettig "voelt" en de nodige informatie geeft over isolatie. Met de bestaande kleuren van de huisstijl is de website vormgegeven en hebben we de sfeer bepaald. Om de nodige triggers te plaatsen en de klanten te overtuigen wordt op elke pagina een formulier getoond om een offerte aan te vragen of een vraag te stellen.


Website