Fop en Feestwinkel


Fop & Feestwinkel is een van de grootste feestwinkels van het land. Zowel een fysieke winkel als een webshop zorgen voor de omzet. Uit een voorraad van meer dan 20.000 artikelen wordt de markt bedient.


Vraag Fop en Feestwinkel

Vraag

Fop en Feestwinkel was op zoek naar een Magento specialist in de regio. De voormalige website was goed gebouwd maar in verband met de afstand naar de bouwer was communicatie wat lastiger. Daarbij is vindbaarheid op het internet enorm belangrijk en moet er veel gedaan gaan worden met Internet Advertising. De website dient dus naast de verkoop van producten ook om als winkel beter vindbaar te zijn. Daarnaast moet de verkoop via de website gekoppeld worden aan de verkoop in de fysieke winkel, zodat aangeboden producten altijd op voorraad zijn.

Onderzoek Fop en Feestwinkel

Onderzoek

Met een onderzoek naar de mogelijkheden binnen Magento en een zoekwoordenonderzoek wordt allereerst bepaald hoe de navigatie er uit moet gaan zien. Tevens wordt bekeken welke extensies kunnen bijdragen aan betere vindbaarheid.
Er wordt een gedegen Internet Marketing plan opgesteld.

Creatie Fop en Feestwinkel

Creatie & Realisatie

Aan de hand van het Internet Marketing plan wordt de website aangepast en worden de nodige wijzigingen doorgevoerd in de code. Op deze manier wordt de website beter geïndexeerd door Google. Door teksten aan te passen en de navigatie beter te laten lopen wordt een betere vindbaarheid behaald.
Verkoop via internet en de fysieke winkel zijn via het Magento kassasysteem aan elkaar gekoppeld, waardoor op elk moment de daadwerkelijke voorraad inzichtelijk is.
Met een vast onderhoudscontract wordt de website doorlopend geoptimaliseerd. 


Website