Kalb Accountants


KALB Accountants is al sinds 1935 gevestigd in Valkenswaard. Deze organisatie bestaat uit betrokken, deskundige en betrouwbare professionals, bestaande uit accountants, belastingadviseurs en salarisadviseurs.


Vraag Kalb Accountants

Vraag

Na het aanpassen van de huisstijl was het de beurt aan de website. Omdat de klant het belangrijk vind om zelf de website te kunnen voeden met content, werd gevraagd om de techniek achter het ontwerp te gaan maken. Het ontwerp van deze website werd aangeleverd door Koolen en van Wordrager tegenwoordig werkend onder de naam Explose. Als tweede maar niet minder belangrijke opdracht werd gevraagd te zorgen voor vindbaarheid in de regio. De website moest natuurlijk gaan functioneren op alle mogelijke beeldschermen.

Onderzoek Kalb Accountants

Onderzoek

Een groot deel van de content van de oude website kon gebruikt gaan worden voor de nieuwe. Met het herschrijven van wat teksten en het aanpassen van de techniek moet de vindbaarheid flink verbeterd kunnen worden. Daarin zien we geen problemen. Daarnaast zijn er in het ontwerp een aantal uitdagingen die niet vanzelfsprekend zijn. De "over ons" pagina is er een die de nodige Javascript acties met zich meebrengt. Verder zal er gebruik worden gemaakt van de nieuwste HTML en CSS technieken.

Creatie Kalb Accountants

Creatie & Realisatie

Met een vijftal templates kan deze website worden opgebouwd. Kalb Accountants heeft daarmee weer een moderne website die aan alle moderne vraagstukken kan voldoen. Tijdens de creatie wordt tevens rekening gehouden met de mogelijkheid voor het inschrijven op een nieuwsbrief. Mailchimp wordt volledig geïntegreerd in de website. 


Website