P. van Hulst


Van Hulst maakt het bijzonder

Vakwerk. Toewijding. Betrouwbaarheid. En een vleugje Kempische gemoedelijkheid.
Dat zijn de belangrijkste ingrediënten die Aannemersbedrijf P. van Hulst maken tot wat het is: een veelzijdig en vakkundig bouwbedrijf waarmee het prettig samenwerken is.

Een aannemersbedrijf met vakmanschap

Met 90 jaar ervaring en vele mooie projecten achter de rug is Van Hulst een begrip in Zuidoost-Brabant. Ze zijn een echt familiebedrijf waarin drie generaties aan persoonlijke betrokkenheid samenkomen. Het bedrijf wordt momenteel geleid door Leo en Peter van Hulst, kleinzoons van oprichter Johan van Hulst. Met 25 tot 30 vaste medewerkers zijn ze misschien niet de grootste in de regio, maar dankzij nauwe samenwerking met betrouwbare partners en de juiste vakmensen kunnen ze elke klus aan.

Van Hulst is actief in de zakelijke, publieke en particuliere sector. Voor de bedrijvenmarkt bouwen ze kantoorgebouwen en bedrijfshallen voor vele bedrijfstakken, onder andere de metaal- en food industrie die in Zuidoost-Brabant sterk vertegenwoordigd zijn. In de woningbouw zijn ze sterk in kleinschalige nieuwbouwprojecten en luxe woningen in de vrije sector. Uitdagende klussen waar ze al onze vakmanschap en passie in kwijt kunnen. In de utiliteit realiseren ze onder meer appartementengebouwen met winkelunits, overheidsgebouwen, sportaccommodaties en scholen.

Daarnaast ontwikkelen ze zelf projecten. Vaak gaat het om bedrijfspanden of kleinschalige woningprojecten. Ze doen dit zowel zelfstandig als in samenwerking met andere partijen.

Van Hulst is VCA-gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland en Woningborg. Ook zijn ze een erkend leerbedrijf.


Website