Genoeg van spam in uw mailbox?

Ooit ergens je e-mailadres achtergelaten op een verdachte website? Staat je e-mail adres zonder bescherming ergens op een website? Dan is de kans groot dat je gaat omkomen in de spamberichten. Jouw e-mailbox wordt gevuld met ongevraagde e-mail en soms zelfs een virus. Wellicht heb je zelfs al een spamfilter geïnstalleerd in je e-mailprogramma, maar doet die ook niet wat het moet doen.

Genoeg van spam in uw mailbox?

Beter dan welke spamfiler ook!

Daar hebben we iets op gevonden. Wij maken op onze webservers standaard gebruik van Spamassassin. Maar zelfs dat is niet altijd afdoende.
Daarom leiden we met onze professionele spamfilter de mail om via een Spamserver. Eenmaal goed gekeurd door deze filter wordt de mail afgeleverd in je mailbox. De spam zal daarmee met 99% gereduceerd worden. 


E-mail fallback. Uw mail wordt altijd afgeleverd

Bijkomend voordeel is dat deze server ook een e-mail fallback heeft. Dat betekent dat als je mailadres om welke reden dan ook even niet werkt zal de mail bewaard blijven op deze server en wordt afgeleverd zodra je mailadres weer in de lucht is.

Kosten spamfilter : € 18,00 per jaar per domein

Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden van de spamfilter neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contact formulier, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of direct mailen. De gegevens daarvoor vindt je onderaan deze pagina. Je mag ook altijd langskomen aan de Dijkstraat 54 in Valkenswaard. De koffie (of thee) wordt dan vers gezet.