Een ontwerp op maat

Huisstijl. Volgens Wikipedia "de bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe." Daar hangt natuurlijk veel meer aan vast dan alleen een naam of een logo. De huisstijl is eigenlijk een deel van de identiteit van je bedrijf. Hoe wil je als bedrijf overkomen op je klanten. De allerbelangrijkste factor ben je daarin natuurlijk zelf. Daarnaast maakt alles wat een uitstraling op papier of via de media geeft ook onderdeel uit van je huisstijl. Tot de huisstijl behoren jouw logo, briefpapier, visitekaartjes, folders.

Een website maakt zeker ook deel uit van jouw huisstijl. Voor ons is het vanzelfsprekend dat die website naadloos aansluit bij wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Wij vertalen jou en je bedrijf inclusief logo, briefpapier enzovoort naar een uitstraling op internet. Wanneer je geen huisstijl hebt, of als jouw huisstijl verouderd is, geven onze grafisch ontwerpers je graag een compleet huisstijl advies. Samen met jou bepalen zij de beste uitstraling, de huisstijl die bij jou en je bedrijf past.

Een ontwerp op maat

Interesse? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contact formulier, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of direct mailen. De gegevens daarvoor vindt je onderaan deze pagina. Je mag ook altijd langskomen aan de Dijkstraat 54 in Valkenswaard. De koffie (of thee) wordt dan vers gezet.