Koppel je Magento webshop met een kassa

Je bent ooit een webshop gestart en nu is daar een fysieke winkel bijgekomen. Of misschien heb je al lang een fysieke winkel en zou je dolgraag een webshop willen, maar weet je niet hoe je dit kan combineren. Hoe ga je dat doen met voorraad? Wat zijn de mogelijkheden met internetprijzen en winkelprijzen?

Maaswesbites biedt daarvoor de oplossing! Wij koppelen de webshop aan de kassa. Als iemand iets koopt in jouw winkel dan zal dit realtime worden afgeboekt van de voorraad van jouw webshop. Zo hoeft je nooit te vrezen voor een voorraad probleem.

Daarnaast kan je direct de complete voorraad raadplegen. Jouw internetshop wordt tevens een kassa!

Koppel je Magento webshop met een kassa

Groot gemak voor een kleine investering

Veelal zijn kassasystemen erg duur. Naast de hardware zijn er dure softwareoplossingen nodig om tot een goed werkend systeem te komen. Dat doorbreken wij!

In principe kun je al een kassa beheren met een bestaande laptop. De software die nodig is om het te laten werken is een kleine investering die je zal verbazen.
Voor wie het allemaal wat professioneler wil aanpakken kan met een investering in een touchscreen PC, een losse kassalade en een scanner volledig uit de voeten.

De onderdelen die je daarbij kiest zijn in vele prijsklasse en kwaliteiten te bepalen. We adviseren je daarin natuurlijk graag.

De software die je gebruikt is bestaande software van een vooraanstaande Magento extensie bouwer. Geen zelfbouw of maatwerk, maar een gedegen systeem wat wereldwijd gebruikt wordt.

Door de Magento kassasoftware te installeren in je Magento webshop kun je snel aan de slag.


Mooi verhaal, maar wat kost dat dan?

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is de investering minimaal.

Een paar voorbeelden van investeringen:

 

Met je eigen laptop

Investeringen:

  • Datalogic handscanner
  • Kassalade
  • Epson Kassabonnenprinter
  • Magento Kassa Software

€ 795,-- excl. BTW

 

Touchscreen Beeldscherm

Investeringen:

  • Zie bovenstaande incl. Touchscreen PC:

Vanaf € 1395,-- excl. BTW

(afhankelijk van het gekozen beeldscherm en PC)


Interesse of meer informatie

Interesse in een kassasystemen? Benieuwd naar de mogelijkheden van de koppeling van de website met de fysieke winkel? Kom met ons in contact.  Via onderstaande contactgegevens kun je contact met ons opnemen. We beantwoorden graag je vragen. Voor support en/of helpdeskvragen verwijzen wij je graag naar onze supportpagina.