Een website die bij je past

Een goede website

Voor het maken van een website is veel kennis nodig. Die kennis heeft Maaswebsites uit Valkenswaard in huis. Want een moderne website moet aan veel voldoen, zoals:

  • Mooie vormgeving.
  • Goede programmatuur.
  • Hoog eindigen in zoekmachines.

Maaswebsites bouwt geavanceerde websites en maakt gebruik van de modernste software.

 

Voor starters, ZZP’ers en MKB’ers

Als je net je bedrijf gestart bent wil je bekendheid generen. Reclame maken in krant of tijdschrift loopt al snel in de honderden euro’s. Eenmaal gelezen belandt het blad in de prullenmand. Een website is blijvend en is 24 uur bereikbaar. De kosten voor een website zijn eenmalig. Zowel voor starters, ZZP’ers als MKB’ers maken we graag een offerte op maat. Meer weten? Klik hier en ga direct naar ons contactformulier.

 

Een website die werkt

Internet is op verschillende manieren toegankelijk. De meest gebruikte webbrowsers zijn Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari en Google Chrome. Jouw website moet op elke browser te bewonderen zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze websites in al deze browsers functioneren. Op verzoek passen we je website aan voor oudere webbrowsers. Datzelfde geldt voor schermformaten. Alle nieuwe websites worden responsive gebouwd, zodat ze op elke schermafmeting zullen voldoen, zonder dat de bezoeker hoeft te zoomen.

Een website die bij je past

Vindbaar in zoekmachines

Jouw website moet vindbaar zijn voor zoekmachines. Hiervoor is een duidelijke inhoud of content belangrijk. Onze belangrijkste vraag is wat het doel is van jouw website. Alleen dan kunnen we zorgen voor relevante inhoud. Samen met jou kijken we naar de juiste zoekwoorden combinaties. Maar dit is slechts een onderdeel van een goede vindbaarheid. Er zijn veel meer aspecten in de zoekmachine optimalisatie die wij voor je toepassen. Met de expertise van Maaswebsites wordt jouw site direct goed gevonden. Meer informatie over zoekmachine optimalisering lees je hier.

 

Zelf uw website onderhouden

Wil je zelf jouw website onderhouden? Met een CMS systeem (CMSMS, Wordpress, Joomla) gaat dat heel eenvoudig. In een gebruiksvriendelijke omgeving kan je zelf de teksten en afbeeldingen van een webpagina aanpassen. Zo blijft je website altijd actueel. Klik hier voor meer informatie over CMS.


Domeinnaamregistratie en hosting

Een domeinnaam is de naam die je kiest voor je website. Dit is een unieke naam die geregistreerd moet worden. Wij kunnen de domeinnaam registratie voor je uit handen nemen. Als je website straks klaar is wordt deze op het internet geplaatst. Dit heet hosten. Bij ons kun je zeer voordelig je website laten hosten. Klik hier voor de tarieven van webhosting en domeinnaam registratie.

 

Keurmerk voor websites

Een website van Maaswebsites is kwalitatief hoogwaardig. Want al onze websites voldoen aan de W3C standaard. Dit betekent dat de geprogrammeerde code foutloos wordt opgeleverd. En een foutloze website wordt door de zoekmachines sneller gevonden.