Zoekmachine vriendelijk

Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Je hebt vast wel eens gehoord van SEO, Search Engine Optimization. Dit betekent dat een website zo gemaakt is, dat hij snel door de zoekmachines gevonden wordt. Is dit een trend of biedt het juist mogelijkheden?

Duidelijk is dat je er niet omheen kunt. Je wilt dat ook jouw website gevonden wordt en hoog in de “Google-ranglijst™” staat. Vaak wordt een site gebouwd die later niet “Google™ vriendelijk” blijkt. Vele duizenden euro’s worden later verbruikt om alsnog hoog te scoren bij Google. Dit vinden wij een verkeerde aanpak. Wij draaien het om en benaderen webdesign van een andere kant.

Zoekmachine vriendelijk

Begin met zoekmachine marketing

Wanneer je jouw website door ons laat maken starten wij met de zoekmachine campagne. Zonder website? Ja, zonder website. Je denkt na over de zoekwoorden combinaties waarmee je gevonden wilt worden. Wij geven je hiervoor handige tips en trucs. Daarna schrijf je de teksten, of laat je ons de teksten schrijven. Hierbij houden we rekening met de zoekwoorden.

Ondertussen bouwen wij jouw website in zoekmachine vriendelijke codes. Zodat jouw website gevonden wordt en meetelt in de zoekmachines. Ofschoon Google™ het vaakst wordt gebruikt, verliezen we de andere zoekmachines, als MSN-search, Yahoo en Ilse niet uit het oog.


Zoekrobots

Nadat jouw website ‘live’ staat, op internet op het door jou gekozen domein, zetten wij de puntjes op de i. Wij zorgen ervoor dat de pagina’s snel gevonden worden door de zoekrobots. De tips en trucs die nodig zijn om jouw site blijvend te promoten krijg je van ons cadeau. Zo heb je met een eenmalige investering het beste resultaat.

Wanneer je wenst starten wij een campagne met Google Adwords™. Via Google Analytics™ zijn de resultaten nauwkeurig te volgen. Je kunt dit zelf gaan bijhouden of met ons hierover een afspraak maken.

Natuurlijk bieden wij je graag het complete onderhoud van de website aan. Wij volgen de trends en wijzigingen in de zoekmachinewereld en kunnen op die manier op elk gewenst moment uw website aanpassen aan de "wensen" van de zoekmachine. Wil je eens met ons pranten over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met ons aan.

Klik hier om meer te lezen over Google Adwords.