Koppel je Magento ® webshop met een kassa

Je bent ooit een webshop gestart en nu is daar een fysieke winkel bijgekomen. Of misschien heb je al lang een fysieke winkel en zou je dolgraag een webshop willen. Maar hoe kun je dit op een eenvoudige wijze combineren? Hoe ga je dat doen met voorraadbeheer? Wat zijn dan de mogelijkheden met internetprijzen en winkelprijzen? Op zoek naar een kassasysteem wat dit allemaal voor jou mogelijk maakt?

Maaswesbites biedt daarvoor de perfecte oplossing! Onze producten en ons eigen Magento ® 2 POS kassasysteem maken het voor je mogelijk. Wij maken een koppeling tussen je webshop en je fysieke winkel kassa. Als iemand iets koopt in jouw winkel dan zal dit realtime worden afgeboekt van de voorraad van jouw webshop. En andersom als iets wordt verkocht op je website dan zorgt je Magento ® kassasysteem er voor dat je het niet ook nog eens in je winkel kunt verkopen. Zo hoef je nooit te vrezen voor een voorraad probleem of om nee te verkopen.

Daarnaast kun je direct de complete voorraad raadplegen, wat je een hoop tijd bespaart. Jouw internet shop wordt tevens een kassa!

Koppel je Magento ® webshop met een kassa

Groot gemak, kleine investering, geen maandelijkse kosten

Veelal zijn kassasystemen erg duur. Naast de hardware zijn er dure software oplossingen nodig om tot een werkend systeem te komen, vaak met maandelijks terugkerende kosten. Dat doorbreken wij! Een goed werkend systeem zonder maandelijkse kosten of dure kassa’s, maar met een gebruikersvriendelijke omgeving en de hardware die je zelf kiest. In principe kun je al een kassa beheren met een bestaande laptop. De extra software die nodig is om het te laten werken maakt gebruik van je Magento ® systeem en is een kleine investering, dat zal je verbazen.

Voor wie het allemaal wat professioneler wil aanpakken kan met een investering in een touchscreen PC, een losse kassalade en een scanner volledig uit de voeten. Of een iPad kassasysteem met bluetooth scanner. De onderdelen die je kiest zijn er in vele prijsklassen en kwaliteiten. Wij adviseren je, gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring, daarin natuurlijk graag. Op onze website vindt je in het portfolio klanten die je voor gingen.

De software die je voor een Magento ® 1 shop gebruikt is bestaande software van een vooraanstaande Magento ® extensie bouwer. Geen maatwerk met dure specifieke aanpassingen of onderhoudskosten, maar een gedegen systeem wat wereldwijd gebruikt wordt. Voor de Magento ® 2 shop hebben we een POS systeem gebouwd, gebaseerd op de bekende Magento ® 1 software, wat perfect aansluit bij de nieuwste Magento ® software.

Door de Magento ® kassa software te installeren in je Magento ® webshop kun je snel aan de slag. De software heeft een hoog gebruiksgemak en is eenvoudig te begrijpen. Geen ingewikkelde installatieprocedures of complete cursussen om het systeem te kunnen gebruiken. We leveren voor zowel Magento ® 1 als Magento ® 2 een perfecte oplossing met gebruikersvriendelijke passende software.

Bestaande barcodes scannen met je winkel scanner en snel inboeken of afrekenen. Zelf barcodes printen voor artikelen waarop deze nog ontbreken om daarmee de kassahandelingen later te versnellen. Via klantenbeheer klanten toevoegen en klantgegevens onderhouden. Orders printen, rapporten exporteren en afdrukken. Zoeken in geboekte orders of het klantenbestand. Alles wat je van een POS kassasysteem verwacht. Het kan allemaal.


Mooi verhaal, maar wat kost dat dan?

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is de investering minimaal.

Een paar voorbeelden van investeringen:

 

Met je eigen laptop

Investeringen:

  • Datalogic handscanner
  • Kassalade
  • Epson Kassabonnenprinter
  • Magento ® Kassa Software

€ 795,-- excl. BTW

 

Touchscreen Beeldscherm

Investeringen:

  • Zie bovenstaande incl. Touchscreen PC:

Meerprijs voor het Windows POS systeem vanaf: € 999,-- excl. BTW

(afhankelijk van het gekozen beeldscherm en PC)


Interesse of meer informatie

Interesse in een kassasystemen? Benieuwd naar de mogelijkheden van de koppeling van de website met de fysieke winkel? Kom met ons in contact.  Via onderstaande contactgegevens kun je contact met ons opnemen. We beantwoorden graag je vragen.

Voor support en/of helpdesk vragen verwijzen wij je graag naar onze supportpagina.