Proclaimer

De website die je nu bezoekt is gemaakt om je een idee te geven van de werkzaamheden die Maaswebsites voor je kan uitvoeren. Hij geeft een overzicht van de verschillende doelgebieden en technieken waar we ons mee bezig houden en waarin we ons proberen te onderscheiden. Speerpunten als het bouwen van websites en webwinkels, Vindbaarheid (SEO), Adverteren (SEA) en de koppeling van je Magento omgeving aan een Kassasysteem worden uitvoering beschreven. Maar ook Domeinnaam-registratie en Hosting ook met Virtuele servers, en een professioneel Spamfilter of SSL-certificaten kunnen we voor jouw verzorgen. Kortom alles om zo goed mogelijk online te zijn met je website of webwinkel.

Deze informatie is met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Maaswebsites.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Toch kunnen er onverhoopt fouten voorkomen. Kom je desondanks iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Je kunt hiervoor een bericht sturen via ons contactformulier . Je melding wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ook suggesties voor verbetering van de website zijn welkom.

Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van onze eigen website en hopen dat dit ook het geval zal zijn bij websites waarvan zich op deze site een link bevind. De verantwoordelijkheid daarvan ligt vanzelfsprekend bij de websitehouders.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Zie daarvoor ook ons Privacy Statement