Privacy Statement

Om dit Privacy Statement volgens de regels beknopt en transparant te houden geven wij het puntsgewijs weer.

 

Identiteit: Maaswebsites, Alb. Thijmstraat 5, 5554 TE  Valkenswaard. KvK 17173717. Voor verdere gegevens en contact verwijzen wij u naar onze contactpagina

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking: Uw gegevens wordt bij ons enkel en alleen opgeslagen in ons digitale boekhoud programma. Alleen uw e-mailadres, voor-, achternaam en bedrijfsnaam worden gebruikt voor onze e-mailnieuwsbrieven en zijn opgeslagen bij Mailchimp. Om onze support te kunnen verzorgen worden uw naam en e-mailadres opgeslagen bij Zendesk. 

Duur van de opslag: Uw gegevens worden voor de wettelijke termijn opgeslagen in ons boekhoudpakket en uw contactgegevens alleen voor de duur van onze relatie. Bij beëindiging van onze relatie zullen wij uw gegevens verwijderen uit zowel Mailchimp als Zendesk.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens: U kunt ten allen tijden uw bij ons bekende gegevens opvragen en inzien. Voor uw inschrijving bij Mailchimp en Zendesk heeft u zelf de regie. U kunt op elk gewenst moment uitschrijven voor deze diensten.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: Bij schenden van de regels heeft u het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens: Uw gegevens worden onder geen beding aan derde verstrekt tenzij dit de wet verlangt. Alleen indien wij genoodzaakt zijn om werk uit te besteden aan specialisten zullen wij voor een beperkte periode externe developers toegang verlenen tot uw website of de broncode daarvan. De toegang tot deze gegevens zal altijd beëindigd worden op het moment dat de toegang niet meer nodig wordt geacht.

Met welk doel verwerkt Maaswebsites persoonsgegevens
We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen.
  • Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.
  • Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken.

  • Deze website maakt gebruik van Google Analytics-cookies.
  • Wij hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google.
  • Wij maskeren een deel van uw ip-adres.
  • Het delen van gegevens met derden is uitgeschakeld.
  • Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Hoe worden uw gegevens beveiligd:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van Maaswebsites die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.
  • DKIM en SPF zijn internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Vanzelfsprekend kunnen onze privacyregels wijzigen. Op deze pagina kunt u daarvan de wijzigingen bijhouden. Mocht het zijn dat deze wijzigingen zeer ingrijpend zijn zullen we deze met onze klanten communiceren.

Versie: april 2018