Magento® kassa - Pop-up scherm

Magnto kassa configVia de tandwieltjes in de rechterbovenhoek kom je in een popup-scherm. In dit popup scherm zijn een 12-tal knoppen zichtbaar. Onderstaand de uitleg waar deze knoppen voor dienen.

Back to Magento
Deze knop spreekt voor zich. Door hierop te klikken kom je terug in de backend van Magento.

Clear cart
Deze knop zorgt er voor dat de kassa geleegd wordt. Als er artikelen in het scherm staan die er niet hadden moeten staan kun je met deze knop het scherm in één klik leeg maken.

Search orders
Met deze knop kom je in een volgend scherm waar je eerder geplaatste orders kunt terugvinden. Hiermee kun je retouren verwerken. Lees hier meer over op de pagina Magento kassa retouren.

POS Reports
Middels deze knop kom je in een scherm waarmee je verkoop rapporten kunt samenstellen. Meer hierover op de pagina Magento kassa rapporten.

Search Customer
Door te klikken op deze knop kun je zoeken naar een klant. In de kassa is het mogelijk om de order te voorzien van een klantnaam. Op deze manier zou je een klantenkaart kunnen aanmaken. Orders worden verzameld onder deze klant. Ook kun je hier orders vinden die in de webshop zijn geplaatst. Dit om vragen over orders van klanten aan de kassa te kunnen beantwoorden.

Create product
Met deze knop kun je snel een eenvoudig simpel product aanmaken dat je in de kassa kunt gebruiken. Producten voor de webshop kun je beter in Magento zelf toevoegen.

Change User
Deze kassa werkt op gebruikers. Indien je wil dat een bediener van de kassa de kassa gebruikt onder zijn/haar naam kan er hier geswitcht worden tussen gebruikers.

Change store
Als je meerdere winkels of winkelviews gebruikt in je Magento® shop kun je hier schakelen tussen de verschillende shops.

Global Configuration
Met deze knop kom je in het configuratiescherm van het POS Systeem. Meer over de mogelijkheden daarvan vind je in het hoofdstuk Magento kassa configuratie.

User settings
Via deze knop kom je in de gebruikersconfiguratie. Hier kun je de instellingen aanpassen van de kassagebruiker.

Transactions
Dit is enkel en alleen een scherm met het overzicht van de laatste transacties. Zoeken is mogelijk in dit scherm. Er zijn geen verdere acties mogelijk, maar dat is ook niet de bedoeling. Verdere acties doe je via de knop"search orders"

Print Z-Report
Met deze knop print je een Z-report. Een dagrapport van de huidige dag. Met uitgesplitste omzetcijfers.
Ben je een z-report vergeten? Geen probleem. Je kunt ze opnieuw uitprinten via het "POS report" scherm.

 

Magento® kassa - Pop-up scherm

Voor support en/of helpdesk vragen verwijzen wij je graag naar onze supportpagina