Online vergroot je klantenkring

Heb je een winkel of wil je een product in de markt zetten? Dan is een webshop wellicht iets voor jou. Elk jaar nog stijgt de totale internetomzet. Waarom zou je daar niet in mee willen delen? Een fysieke winkel kan prima ondersteund worden met een webshop. Nog steeds hoor ik winkeliers die geen website hebben, laat staan een webshop. Vreemd! De winkeltijden verruimen en de uren om personeel in je winkel te zetten zijn duur. Een webwinkel is 24 per dag, 7 dagen in de week open. De kosten daarvan zijn kosten voor hosting en het vullen van de webwinkel. 

Online vergroot je klantenkring

Magento webshop in eigen beheer

Maaswebsites maakt de meeste webwinkels met Magento. De marktleider in webwinkel software. We vinden niet opnieuw het wiel uit. Dat heeft de Magento community al voor ons gedaan. Daarnaast is Magento uit te breiden met diverse extensie om de webshop geheel naar je zin te maken.


Webwinkel in combinatie met een fysieke winkel

Veel winkeliers hebben naast hun fysieke winkel een webshop. Ook zijn er webshops die er na verloop van tijd achter komen dat een fysieke winkel de verkoop ondersteund. Voor deze ondernemers kan Maaswebsites de juiste partner zijn. We leveren een webshop op basis van Magento en koppelen een kassasysteem aan de webwinkel zodat de voorraad van de winkel en de webshop synchroon met elkaar zijn. Meer hierover leest u in het hoofdstuk Magento Kassa.