Een website laten maken?

Vaak horen we dat klanten een website willen als online visitekaartje. Als je dat wil zeg je in principe: "Mocht iemand me toevallig vinden op het internet dan zien ze in ieder geval mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres". Waarom?  Een website is meer dan een online visitekaartje.

Maar om vindbaar te zijn zal er meer moeten gebeuren dan dat. Heb je wel eens geld uitgegeven aan een advertentie in de krant of een blad? Dan heb je daar waarschijnlijk een flinke prijs voor betaald. Diezelfde krant of dat blad ligt vaak een paar dagen later bij het oud papier. Een website daarentegen kost je ongeveer het viervoudige van zo'n advertentie en staat zolang online als je zelf wilt. Daarbij kun je zelf telkens de inhoud ervan aanpassen zodat die weer geheel van deze tijd is. 

Door te zorgen voor de juiste inhoud (content) zorg je er voor dat je gevonden wordt. Je kunt klanten laten zien waarom ze voor jou moeten kiezen en geeft ze de nodige informatie over wat je ze kan bieden. Dat is meer dan alleen een visitekaartje.

Een website laten maken?

Hoe je een goede website krijgt.

Waarschijnlijk heb je ons gevonden via hetzelfde internet als dat je zelf gevonden wilt gaan worden. Of ben je bij ons gekomen door mond-op-mond reclame, dan doen we blijkbaar de juiste dingen.

  • Na ons eerste contact maken we een afspraak om te bespreken wat de wensen zijn.
  • We maken een offerte waarin duidelijk uiteengezet wordt wat er van ons verwacht mag worden.
  • Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het digitale ontwerp.
  • Anders dan bij vele van onze collega's ontwerpen wij online. D.w.z. dat je direct kan zien wat het eindresultaat kan zijn. We ontwerpen daarbij eerst de hoofdpagina.
  • Na de nodige correctieronden volgt een goedkeuring en zullen we starten met de vervolgpagina's. Afhankelijk van de hoeveelheid verschillende pagina templates zal er telkens overleg plaatsvinden over het vervolg. Dat kan via e-mail, telefonisch of persoonlijk.
  • Afhankelijk van je keuze kunnen wij de content gaan plaatsen of kun je dat zelf gaan doen. 
  • In dezelfde periode leggen we het systeem (CMS Content-management-Systeem) aan je uit zodat je later alle nodige aanpassingen zou kunnen doen.
  • Als alle pagina's gevuld zijn volgt de oplevering en kunnen we de website online gaan zetten. Zichtbaar voor de hele wereld.

Totale ontzorging

Je begrijpt dat een website bouwen de nodige tijd gaat kosten. Tijd die je wellicht niet hebt of liever gebruikt voor je corebusiness. 

Daarom kan Maaswebsites je volledig ontzorgen. Jij bepaald wat je zelf gaat doen en wat Maaswebsites doet. Wil je zo min mogelijk doen dan zorgt Maaswebsites voor een tekstschrijver, fotograaf, en alles wat verder nodig is. Wil je zelf wat meer doen dan kun je er voor kiezen zelf de teksten te gaan schrijven en de website daarmee te vullen. Natuurlijk kost het tijd, maar hoeveel bepaal je zelf.

Vanaf het moment dat het eerste ontwerp wordt aangeboden kun je de bouw van de website online volgen. Dat geeft de mogelijkheid om tussentijds alle input te geven voor het verloop. Als de website klaar is voor oplevering kan er naar hartenlust getest worden. De website gaat pas online als jij dat wilt.

Graag vertellen we in een persoonlijk gesprek wat we voor je kunnen betekenen. Neem gerust eens contact met ons op.